Fredag och ingen ork:/

Ja då är det fredag jag har legat vaken av och till här i natt för hostandet har stört min sömn! Jag hat fått ha älsklingens täcke och alla kuddar bakom mig här i natt för att känna att jag kunde andas :/ älsklingen som jag bara träffade 30 sekunder när vi träffades vid bilen igår Em var iväg hels kvällen och tog beslutet att sova i gästrummet så jag och Alva fick sängen för oss själva 🙂

Men Alva är i destruktiv mode här …

Hon ligger här och förstör sina leksaker och hoppar på mig och yra varannan gång typ!

Men yra är tålmodig som vanligt 😉 vårt lilla energimoln här hemma flippar ju över ibland och idag orkar varken jag eller yra med henne 😂😂

Men just nu så väntar jag på att vårdcentralens ska ringa då jag måste få något mot detta för inget av det jag har tagit har hjälpt varken tabletter eller medicin och känner mig öm i både hals, öron och bihålor :/ jaja hoppas dem kommer på något! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s