Sängen!

Asså ibland är det så knas! Jag vill inget hellre att än ligga här och vila nu när jag fick instruktioner om det så vill jag inget hellre än att springa runt typ 😂😂 Ne men det är inte lika befriande att Somna och vila när man ska och måste som när det kommer spontant… vilket i-landsproblem 😂😂 men kroppen gör ont och virkningen går stundvis för huvudet är mos så vila får bli mottot här i helgen!

Påväg hem från vårdcentralen med tung andning och små steg! Backen dödar mig långsamt! Jvl förkylning!

Men sen var det hem och virka lite och sedan skulle vovvarna ut och där efter fick jag sova!

Fortsatte på mina småkakor och på min docka men kroppen är jag sjukt missnöjd med så den ska jag fixa om i morgon med ett nytt mönster! Så det så! Den är kaos! Ser ut som en kropp till minon enhörningarna jag gjort! Ne den får jag göra något annat med 🙂

Men sen kom älsklingen hem och tog hundarna ut på lekstund och jag fick lite enegi fixade ihop en pastagratäng av lite rester av carbonara 😍😍 och sedan gjorde jag disken och tog en dusch! 🙂 hundarna fick också duscha av sig då dem var helt snöiga och sen blev det mat och jag fick lite fredags feeling och fixade iordning en paj till älsklingen 😍😍

Så sjukt gott med äppelpaj 😍😍❤️ jag kokade upp äpplen i socker och kanel och använde sockerlagen till att göra pajdegen sedan ❤️😍 och så vaniljsås på havremjölk 😍

😍

Så jag fick efterrätt men det var så långt som jag orkade idag! Så nu ligger jag än en gång i sängen ❤️❤️ sov gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s