Återgå till verkligheten ❤️

Från att ha varit sjuk typ här i en vecka med förkylning som självklart satt sig på stämbanden så jag har knappt kunnat prata och än mindre kunna göra något förutom att ligga och vila och försöka bli frisk! Det tog hela förra helgen och även hela förra veckan med ett litet avbrott på fredagen då jag försökte åka tillbaka till jobbet lite försiktigt men det fixade inte halsen så det var hem och sedan däcka i sängen efter den dagen! Helgen har varit ganska lugn och jag har sovit för det mesta faktiskt så det har varit skönt! Men idag är det dags att ta sig tillbaka på riktigt 😉 jag hat varit ute med hundarna här på morgonen ganska tidigt 🙂 och sedan fixat mina mediciner och frukost till mig och hundarna men också Grejjat med disken 🙂 och avslutade morgonen med en skön dusch 🙂 så nu ligger jag och vilar lite innan hundarna ska ut igen 🙂

Är så sjukt nöjd med att jag än en gång är ikapp med disken 🙂 dock glömde vi … eller Ne … struntade i tvätten igår för jag låg och sov typ hela dagen… så den måste jag försöka få tid till här ikväll för det hade varit skönt att byta lakan efter som jag varit sjuk i dessa så det är kvällens jobb 🙂

Idag på skolan så är det att sätta betyg på lite uppgifter och sedan gå igenom hur man skriver arbetsplanering på klädesplaggen till åk 9. Så ska jag sitta och rätta de sista uppgifterna som jag fått in och så ska jag försöka få ordning på QR koderna som jag vill ha i salen 🙂 har en del färdiga men inte alla 😉 så ska börja med att ta upp dessa och se till att ipaden är laddad både den som är min och den som hör till salen 🙂 så det blir super bra 🙂

Men nu ska jag bara njuta av att allt jag ska göra innan skolan är gjort och att jag snart ska ta med hundarna ut och få en liten motion 🙂

2 tankar om “Återgå till verkligheten ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s