Ibland så får jag bara saker gjort :)

Ja dagen i skolan har gått super 🙂 rösten höll typ hela dagen 🙂 men nu på kvällen har jag och Alma försökt att göra ett bidrag till en tårtävling… Em Ja… det blev kaos! På riktigt 😂😂😂 helt galet!

Men vi börjar med skolan 🙂 jag fick iordning på mycket av mina papper och har kommit ikapp med en hel del uppgifter 🙂 har några kvar och så ska jag kolla över alla klasser så jag inte har glömt någons uppgifter 🙂 men annars är jag super nöjd över vad jag hunnit idag 🙂 och jag har fått in en hel del av alla uppgifter från eleverna vilket känns oerhört roligt 🙂

Men så skulle jag hem och det blev den ena omvägen efter den andra då mina elever hade haft bad och glömt saker både här och där i skolan som jag var så snäll och samlade ihop för att sedan skjutsa in till centrum men innan det fick jag åka och hämta och lämna uppgifter till en av mina elever 🙂 så ja stress och sen så kom Alma och vi skulle börja konstruera en tårta… asså den blev ett totalt kaos! Och ja vi är allt annat än nöjda och ja den blev inte ens god! Så missnöjda men så roligt att den bara blev pannkaka 😂😂😂 vi skrattade som fan 😉 och ja tyvärr fick vi slänga vårt fin fina bidrag! Hahahahaha 😂😂😂 det blev kaos! Vi tror det blev något konstigt med att Det blev för varmt i lägenheten efter att vi lagat mat och sedan haft igång ugnen i flera timmar då vi gjorde 6 lager till tårtan! Men suck alltså! Så det kan gå! Hahaha men kul hade vi 😉

Men nu blir det att kika lite på Gilmore girls innan det är dags att sova för ikväll ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s