Godmorgon :)

Ja som jag trodde så har jag pratat sönder rösten här igår! Och har knappt någon röst här nu på morgonen inte bra med tanke på att jag har en av mina jobbigaste grupper här idag direkt på morgonen och tisdagar är en tuff dag men jag tror jag löser det 🙂 eller rättare sagt jag måste lösa det har inte så mycket val😂😂

Hundarna dem små grisarna har fått frukost 🙂 och dem fick sitta och vänta meddans jag som var så trött satt på golvet och delade deras omega tre och mediciner 🙂

Sen fixade jag köket och städade iordning här och fixade disken 🙂

Sen blev det lite havregrynsgröt som jag läste till mig ett nytt sätt att göra 🙂 6 dl vatten som du kolar upp med salt 🙂 sedan lägger man i 2,5 dl havregryn och låter det sedan koka ganska kraftigt under omrörning tills rätt konsistens är uppnådd 🙂 det blev super bra 🙂 sjukt nöjd och känns som en bra start på en kaos morgon som denna 🙂

Dock fick det bli lite onyttigt då det blev sylt på men vi får göra det nyttigare nästa gång 🙂 hade inga frysta bär hemma annars brukar jag göra blåbärsgröt 🙂 men idag fick vi ta det som fanns då ingen av oss som vanligt orkar åka och handla 😂😂😂 Ne men det har varit så mycket annat och vi har försökt att äta ut kyl och frys här så man får lite space i våran mini kyl/frys 😂😂😂

Men i eftermiddag innan föreläsningen så blir det ännu en favorit måltid 😉 stuvade makaroner med stekt falukorv 🙂 dock får det bli kokade makaroner med vitsås som vi blandar ihop 🙂 för jag har inte tid och fokus nog i Em när det är tidspress på att göra EB riktigt stuvning och koka i mix av mjölk och matlagningsgrädde. Så det får bli den snabba varianten då jag både måste hinna hem och fixa maten och hundarna ska få promenad och mat innan vi åker så det är allt lite tight 🙂

Men nu blir det att vila en stund innan vi ska ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s