Dags att slänga sig i säng ❤️❤️

Ja då är det dags att få sova 🙂 jag tog mig en liten powernap när jag kom hem för rösten funkade inte och hostan var förskräcklig! Så det blev en liten sovtur 😉 sen kom älsklingen hem tig ut hundarna och efter lite räkningsjobb så kom vi fram till att laga mat och inte beställa något 😉 Hahahaha 😉 så det blev potatismos 😍❤️❤️ med fiskpinnar kokta morötter och citron/dill sås 🙂

Riktigt potatismos är något som jag verkligen inte kan föräta mig på 😍😍😍sååå gott så jag har sprungit runt och sjungt mos mos mos 😉 Hahaha efter maten så tog vi oss en välbehövlig slappiskväll i sängen med lite politik diskussioner, lite diskussion om artificiell intelligens då jag idag lyssnade på podden spöktimmen som jag starkt rekommenderar 🙂 😍😍😍 sen hittade jag min bok ”hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” och läste ganska många sidor 🙂 även om älsklingen satt med sin mobil så drog jag in proppar i öronen och försökte sjunka in i boken 🙂

Sen blev det kvällsmat 😉 Hahaha 😉 så nu är jag sjukt mätt 😂😂😂

Kokt ägg, oboy, leverpastejs mackor och nyponsoppa med glass (havre) 🙂 visst kanske inte det mest nyttiga men när man ska få i sig något för halsen och när man inte känner sig kry så känner jag hellre lite mycket socker i kombination med grovbröd och ägg så jag får både fibrer och lätta saker att dricka för att skölja ner det 🙂 så det blev en liten socker rush här nu 🙂 men nu är det dags att lägga ifrån sig boken och mysa ner sig med Alva och älsklingen och somna för att vakna upp till en ny dag i morgon ❤️❤️

Angående diskussionen om artificiell intelligens såg vi bland annat på detta klipp! Sjukt konstiga svar :/ och såg på några liknade också! Man blir lite halvt rädd för detta alltså … men jag tycker ju detta är sjukt intressant ❤️❤️

https://youtu.be/-bXUyTiMHB4

Imorgon är det en ny dag där jag ska brottas med fler elever 😉 Hahaha kanske inte brottas men skrika och diskutera, ha argumentationer och försöka förmedla min kunskap till alla men får nöjja mig med dem som lyssnar! Ibland så känner man sig allt lite hopplös för vilken metod jag än har så är det människor som har haft dåliga mornar, dålig sömn, stress och sociala mediers påverkan kring hur dem funkar just nu! Men för åk 6 som jag har direkt på morgonen fungerar det bäst att lyssna på lugn piano musik! 🙂 perfekt 🙂 får en skön känsla till salen och ett lugn till eleverna då man har det så pass lågt som i ex klädbutikerna dem hör att det är ljud men inte riktigt vad men kroppen tar till sig rytmen 🙂 så med åk 6 denna vecka har jag haft väldigt bra och produktiva lektioner 🙂 önskar det kunde smitta av sig uppåt men med rösten som förhoppningsvis kommer tillbaka under sportlovet så kan jag ta nya tag med dessa äldre grupper också 🙂

Godnatt alla så hörs vi imorgon igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s