Fortfarande sjuk!

Jag är just nu super dålig på att uppdatera! Hoppas jag blir bättre på det snart 🙂 men jag är så trött och förkyld och trött på att vara sjuk! Ont i halsen och rösten borta :/ tur man har sambo och de bästa hundarna så man känner sig älskad ändå ❤️❤️ men ögonen rinner och har klibbat ihop halsen är svullen och rösten är borta :/ monster förkylning! Så idag blir det att dricka te och försöka kurera sig 🙂 och åka och handla lite mat 🙂 så det blir super bra 🙂 men hundarna har precis varit ute och fått frukost så jag tänker sova en sväng till nu ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s