Godkväll ❤️❤️

Ja då var det söndag kväll här 🙂 men ingen söndagsångest för mig inte för nu väntar ett välförtjänt sportlov som jag dock får tillbringa här hemma i norr och inte nere i tidaholm som var tanken :/ min förkylning släpper inte och jag känner att jag behöver denna vecka för att bli frisk och lugna ner mig 🙂 jag får fokusera på att må bra 🙂 virka lite 🙂 fixa lite hemma och chilla ihop med Gilmore girls 😍😍😍

Idag har jag virkat klart min elefants huvud och 1 öra 🙂 så i morgon så ska jag fixa andra örat och sy ihop min fina elefant 🙂 och sedan börja med lite mer kakor eller något 🙂 måste då klart min lilla prinsessa också ska ta bort den svarta tråden blev inte nöjd med det :/

Men dagen har varit ganska händelselös vi har spenderat massa tid i sängen och soffan och verkligen tagit en slappis dag här 🙂 behövde både jag och älsklingen och vovvarna som blev mutade med godis för att vara lugna tills älsklingen orkade ut med dem 😍😍

Vi avlastade dagen med scones och blåbärssoppa 🙂 perfekt avslut på en vecka som varit allt annat än lätt och smidig :/ veckan innan lov är kaos i skolan ! Men i morgon så blir det att städa, virka och fixa jobben 🙂 kommer bli så skönt 🙂 ska försöka att inte sova bort alla dagar här trotts att jag inte mår så bra :/ bättre jag vilar med en bok 😍😍😍

Men nu ska jag lägga undan min telefon på laddning och sedan slänga mig in i boken innan jag ska sova ❤️❤️

Godnatt 😴❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s