Godkväll :)

Känner att min förkylning börjar att vända även om jag har en bit kvar till att bli frisk!!! Såå skönt ! Är så trött på den nu! Men idag så har jag och hundarna slappat 🙂 vi har haft en lugn dag med lite virkning och soffhäng 🙂 måste dock handla imorgon vilket inte kommer kännas okey Hahaha så tråkigt att handla 😂😂😂 Ne men vi har löst mat den senaste veckan med det vi haft hemma och ja nu börjat allt ta slut typ 😂 så ska göra upp en lista här imorgon och så 🙂 men första dagen på sportlovet kunde inte varit mer lovig 🙂 imorgon så ska jag virka lite mer kakor till kakfatet och kanske inte ligga och sova hela dagen då jag behöver fixa lite inför jobbet och lite till elevensval dagen 🙂 så ja det finns att göra 🙂

Här idag gjorde jag klart min noshörning och fäste trådarna 🙂 elefanten fick öron, svans och blev ihopsydd måste dock fixa ögonen här i morgon 🙂 utav garnet som var kvar från elefant och noshörning virkade jag en liten korg 🙂 i morgon blir det kakor och sedan göra klart min ballerina 🙂 och så kan jag starta med min giraff sedan 🙂 så roligt 🙂 till kvällsmat blev det här idag pannkakor 🙂 sååå gott 🙂 tillsammans med Fredrik syster Sofia 🙂 super mysig kväll 🙂 Alva tyckte att vi var tråkiga och yra hon låg och snarkade 😂😂😂

Men nu ligger jag och älsklingen i sängen 🙂 yra ligger på plats i hennes koja och Alva ligger här i sängen mellan oss på sin vanliga plats 🙂 så allt är sig likt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s