Godmorgon ;)

Förkylningen har varit kaos här inatt :/ och jag har mått allt annat än bra och fick gå till gästrummet för att sova för att jag låg och vred, vände mig puffade kuddar mm men inget kunde få mig att somna… vet att jag av ren utmattning somnade några få stunder i gästrummet men ligger nu med huvudvärk och försöker att vila ihop med Alva innan det är dags att ta ut mina små på promenad 🙂

Tanken är att jag idag ska vila men inte sova under dagen så att jag kan få sova ikväll 😍😍❤️❤️ men nu ska jag sträcka ut rygg och nacke som blivit helt mosade av nattens brist på sovställningar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s