Trötta efter promenad i snön 😍😍❤️

Här ligger jag, Alva och yra i sängen och myser efter en promenad 🙂

Yra hon är arg på alla som går upp och ner i trappen 😂😂😂 så hon ligger och skäller på alla här bredvid mig 😂😂❤️❤️🐶🐶 hon är endast tyst om jag klappar henne eller fjantar med henne genom att sjunga lite barnsånger 😉 men nu får jag nog snart gå till vardagsrummet och starta tvn så yra slipper vara så orolig för alla ljud här i huset 😂❤️

Alva har hittat vart i bokhyllan som jag gömt hennes ben och försöker nog komma fram till en plan för hur hon ska få tillbaka benet 🙂

På promenaden så lyssnade jag på Wahlgren och Wistam podden 🙂 Lika rolig som alltid 🙂 och fortsatte sedan med Bianca och Alice podd 🙂 men sen ringde pappa och min bluetooth grej till hörapparaterna dog inget batteri så nu ligger jag i sängen i tystnad och bloggar 🙂

Fick så underbara kort på mina små älsklingar här idag 😍😍😍 Alva hon letar djur i snön och är jakthund 🙂 medans jag och yra tålmodigt står och väntar ut henne i kylan 😂😂 Alvas intresse dalar inte lika fort som mitt och yras tålamod 😉 så får man den söta blicken av Alva med huvudet på sne 😂😂🐶🐶 då är man körd ❤️❤️😂😂

Älskade hundar ❤️❤️ frågan är nu om jag ska fixa lite med virkning eller om jag ska fortsätta läsa Joakim Lundells bok som jag började på igår 🙂

För jag blev äntligen klar med hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann 🙂 super bra bok men tråkigt att filmen tagit en helt annan vändning det är ju som en annan berättelse :/ lite tråkigt men ja hur som helst så var boken super bra 🙂 även om mitt bok intresse här i början dalade men nu när jag känner att ja har tid och har ett lugn inom mig är det lättare att läsa och komma in i ett flow 🙂 så läste slut den boken igår och började snabbt på Monster 🙂 har kommit en liten bit för klockan blev mycket och sedan fokuserade jag på att försöka sova 🙂

Hoppas ni alla har det bra 🙂 nu ska jag och hundarna välja vad vi ska göra om det blir serie och virkning eller om det blir lugn och ro i sängen med en podd eller en bok 🙂 det är frågan 🙂 kanske blir lite Pinterest innan jag bestämmer mig 😍😍❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s