Godmorgon :)

Jag ligger i sängen med Alva och yra och lyssnar på spöktimmen 🙂 Jag har idag inte så mycket att göra men ska försöka att inte sova här idag på morgonen 🙂 för jag vill kunna sovs här inatt 🙂 så jag sov här igår typ hela dagen eftersom jag råkade vara vaken hela natten mellan tisdag till onsdag 😂😂😂 jag inser att jag inte vet hur man är ledig 😂😂😂 jag vet hur man sover bort dagarna men inte hur man är ledig så detta ska jag fundera på hur man gör idag 🙂

Men nu blir det podd och slappa i sängen tills vi ska gå ut och gå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s