Godkväll :)

Idag har jag slappat fram tills älsklingen kom hem eller strax innan för då började jag städa då en hemsk huvudvärk har hängt över mig typ halva dagen! Så efter frukost och typ 1 liter juice och massa vatten gick den inte över så jag ringde vårdcentralen och fick godkänt att ändra tablett intaget för idag och strukturerade om dagens tabletter och gjorde nya tider så efter att jag fått i mig tabletterna så lade jag mig i sängen med öronproppar och däckade en stund 🙂 huvudvärken var inte riktigt borta när jag vakande men den var mildare och ännu lite mer vatten senare och lite pasta så kunde jag börja kolla Gilmore girls igen och börja att virka och plocka undan lite för att förbereda kvällens städning 🙂

Sen kom älsklingen hem vi städade ihop med dammsugning och alla mattor mm 🙂 så allt är rent och fräscht här nu och efter en super middag med Quesadillas 🙂 super gott 🙂 så såg vi någon film som var lite halv rolig men inte super bra 🙂 alla vägar leder till rom ! Den var helt okey men nja inget jag vill se om 🙂 sedan började vi se på the lucky one! Men jag tyckte att den var lite tung att se såhär sent så jag lade mig och läste klart monster av Joakim Lundell 🙂 den var också helt okey 🙂 ganska lättläst och man förstår hur pass dåligt han mådde och man fick en inblick bakom kungarna av Tylösand mm så det var ju intressant och väntar med spänning på nya boken som jag redan förbeställt 🙂 funderar på att köpa Therese Lindgrens böcker också men det får bli sen 🙂 har sjukt många kvar att läsa i bokhyllan 🙂 nästa jag ska börja med är ”Arthur och hans vänner” fortsättningen på Arthur gatuhunden som bor här i övik 🙂 men en helt fantastiskt kväll här med mina älsklingar vid min sida ❤️❤️Jag virkade klart och ihop 5 nya chokladbollar 🙂 ska höra några till här i morgon innan jag sätter igång med att göra giraffen som jag också är sugen på att fixa 🙂 sedan har jag lite lejon, kaniner, enhörningar, giraffer mm att sätta tänderna i 🙂 och karameller och mer småkakor som också dem ska ligga på mina kakfat som prydnad 🙂 så sjukt nöjd är jag 🙂 Men nu blir det att kanske läsa lite till innan det är dags att sova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s