Första dagen efter sportlov :)

Jag som knappt sovit idag har haft så sjukt mycket energi och fått nästan allt gjort här i dag på skolan 🙂 har lite kvar att klippa ut mm men det ska lösa sig i morgon för då har jag salen själv hela dagen och kommer ha elevensval på Em så då kommer jag kunna lösa det 🙂

Idag har jag efter jobbet som gick super bra 🙂 handlat lite grejjer för att baka bröd men också hundbajspåsar 🙂 sedan tog jag ut hundarna på en promenad 🙂 men så mycket snö och massa att lukta på så dem fick ingen ro :/ så blev att gå hem igen fixa disken börja med maten 🙂 gjorde rotfruktsbakelser i ugnen 🙂 super goda 🙂 ihop med en fläskfilé gryta men glömde så klart att ta kort :/ men fixar det i morgon för det är nämligen samma mat som vi ska äta i morgon med 🙂

Sen var det tvätt in emellan och efter mat så satte jag mig för att komma ikapp med dokumentationen så nu är jag klar med det men också två elevers arbeten som jag skulle hjälpa till med och planeringen för morgondagens elevensval 🙂 och åk 6 sista loggor på tröjan 🙂 hoppas jag iaf 🙂 har en kvar som jag inte förstod så ska kolla med denne herr i morgon vad han menade för tryck som han skulle ha 🙂

Men nu ligger jag sjukt nöjd över dagens prestationer med snart 2 filmer bakom mig 🙂 Christmas Prince och julgåvan (har en bit kvar innan den är slut dock) 🙂 men det ska jag se klart i morgon 🙂

Men nu har vi duschat 🙂 lagt in all nytvättad tvätt där de ska vara 🙂 och bäddat rent i sängen 🙂 imorgon blir det att virka men också att se klart filmen och så klart försöka dammsuga innan det blir kaos här hemma igen 🙂

Men nu är det dags för mig att coola ner för jag känner mig helt speedad :/ så lite Arthur och hans vänner på detta 🙂 den nya boken jag bestämt mig för att läsa så blir det nog bra 🙂 inget kan få en att komma ner i varv som att sugas in i en historia 🙂 efter denna boken så tror jag att jag ska läsa Dan Browns böcker eller om jag ska läsa den sista som jag har av Agnetha Sjödin 🙂 Såå mycket att läsa och så mycket som jag vill göra och så lite tid … sjukt orättvis ibland att tiden går så fort :/

Men nu ska jag försöka uppleva vad Arthur och hans vänner gör så jag kan få tagga ner lite 🙂 men först ska all elektronik bort 🙂 både telefon och platta ligger på andra platser än vid sängen för att jag inte ska fastna i dem 🙂 så jag väljer att lägga dem på laddning en bit ifrån för att jag inte ska hålla på med dem halva natten 🙂

Men hopps ni får en god natts sömn och att jag också kan få sova 🙂 puss och kram ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s