Idag är det måndag…

… asså jag har lyckats att 2 gånger denna morgon tappa bort Alva! Första gången följde hon med Fredrik ut och jag sprang runt för att fixa mig för att ta ut hundarna och äta frukost så då hade jag råkat stänga ut henne i trappuppgången när hon smet förbi mig 😉 sen var vi på promenad och jag lyckades då stänga in henne på toaletten och sprang runt och ropade på henne 😂😂😂 detta med att vara ledig en vecka såhär och sedan börja jobba igen verkar förstöra min hjärna 😂😂😂 men ska alldeles strax åka till jobbet nu och försöka att hålla mig vaken hela dagen sov så fruktansvärt dåligt i natt har vaknat till hela tiden och fick till slut lägga mig i gästrummet för att försöka sova :/

Här är lite bilder från morgonens promenad i snön 😉 hundarna hade sjukt kul när vi sprang runt och Alva hittade något att jaga upp i trädet var det var hann jag inte se men både hon och yra var jätte intresserade 😉

Men nu ska jag fixa det sista här hemma innan jag åker till skolan:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s