Godmorgon :)

Då är det tisdag 🙂 ännu en dag som ska avklaras 🙂 jag gick upp nästan med en gång när klockan ringde och har både tittat på Jocke och Jonnas video och har nu börjat titta på min film 🙂 jag har bäddat sängen och hundarna har varit ute och även dem fått frukost 🙂

Och nu sitter jag och äter min frukost ihop med filmen Julgåvan 🙂 älsklingen är på g upp förhoppningsvis iaf 😉

Idag så är det full fart i slöjdsalen och jag hoppas på att det ska gå bra här idag 🙂 måste skicka meddelande till alla i gruppen om elevensval för att säga att de ska ha med sig datorer och vart dem ska vara 🙂 kommer bli en rolig eftermiddag och jag hoppas på att kunna ta lite kort på det dem kommer fram till 🙂

Men nu ska jag fortsätta min morgon här 🙂 bädda gästrummet som älsklingen sov i för tydligen så snarkade jag här i natt 😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s