Hemma efter friluftsdag :)

Ja jag var lite sen i morse men lyckades ta mig till jobbet i tid 🙂 och var med på mötet 🙂 och jag har fixat sjukt mycket i salen och med elevernas uppgifter 🙂 ikväll så kanske jag även kan få igång mina omdömen och rätta lite mer uppgifter 🙂

Friluftsdagen var så fin -3 grader men sol och den värmde 🙂 så skönt 🙂 eleverna hade det roligt och det kändes som både elever och lärare fick lite luft, energi och D-vitamin 😉 så det var en helt magisk och rolig dag 🙂 en liten olycka men tror den blev bra ändå 🙂

Men nu ligger jag i sängen efter en promenad med hundarna och lyssnar på en podd från 2013 med Isabelle och Rebecca-Stella ❤️ väldigt bra och uppfriskande 🙂 även om dem inte håller på mer så lyssnar jag slaviskt på dessa poddar i ordning 🙂 har även lyssnat på Isabelles nya pod och även Rebeccas pod med Vanessa om livet med barn mm 🙂 båda dessa var super bra så kommer bli kul att följa Isabelles podd eftersom jag redan lyssnat in denna 🙂 och Rebecca och Vanessa pod har jag precis hittat så lyssnat på det senaste avsnittet och ska sedan lyssna från början 🙂 jag har verkligen fastnat för formatet podd 🙂 super bra 🙂 har ju en del att följa nu 🙂 Hahaha och kommer säkert mer 🙂

Hoppas ni haft en bra dag allihopa 🙂 jag ska lyssna på min podd vila lite efter dagen innan jag ska börja med mat, disk, damsugning, virkning och jobb ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s