Måndag :)

Ja då var veckan igång 🙂 jag har hunnit att både jobba, städa, fixat hundarna och handlat 🙂 även om älsklingen och jag hjälptes åt med kökssysslorna här idag 🙂 både disk och mat blev gjort 🙂 och idag så har även vår lilla granne Elin fyllt år och hon fick lite film men även lite pysselmaterial från mig 🙂 så det var kul och jag lärde baren att fingervirka 🙂 Såå roligt 🙂 😍

Men nu är det mys efter en god kvällsmat med nybakt bröd 🙂 och god middag med korvstroganoff 😍😍😍 sååå sjukt gott 😍😍

Men nu tänker jag spela lite och sedan läsa lite ur boken för att få en bra natts sömn sedan då jag sov oroligt inatt :/

I morgon börjar den nya rutinen med att åka ihop till jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s