Godmorgon :)

Ja då har även onsdagen börjat 🙂 hundarna har varit ute 🙂 jag har fått i mig frukost och ligger nu och sträcker ut mig för att orka ta sig upp och ta ut hundarna 🙂

Det blev inget inlägg igår kväll då jag hade sån fruktansvärd huvudvärk och migränattack Påväg så jag somnade kanske 20.30 sov dock ganska oroligt men vaknade upp lite innan klockan ringde så ja det var väl bra då 🙂 men kroppen är trött och jag känner mig inte direkt utvilad :/ suck alltså! Men men vad ska man göra 🙂

Gårkvällen var super mysig med aurora och viking och sedan stannade vi en stund och hade lite vuxen diskussioner om alla möjliga ämnen med Belinda och Tobbe 😂😂 både sjukt oseriösa men även seriösa 😍❤️😍

Det blev pizza till kvällsmat och vi hade besök av en prinsessa när vi både kom och åt 🙂 viking som både var trött efter förskolan men också vaccination var på myshumör och ville bli buren och mysa hela tiden 😍😍 när han ligger mot bröstkorgen på en och bara myser så smälter man jue! Unge 😍😍 båda två dessa energiknippen är helt fantastiska ❤️❤️ sjukt rolig kväll men efter en tuff dag på jobbet plus barnvakt 🙂 så var min hjärna slut ❤️ så det blev hem och sova 🙂

Idag då så är planen att åka till skolan 🙂 jag har tid i Em att sitta med uppgifterna från elevensval 🙂 så det är ju roligt 🙂 ska göra en iup och klicka i och sedan skicka betygen till de som var närvarande 🙂 super roligt 🙂 bästa 🙂

Sen så är dat ju lite vanligt jobb och städ innan jag hämtar älsklingen för att åka hem 🙂

Men nu ska jag vila 2 minuter till innan jag måste ut med hundarna ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s