Godkväll :)

Dags att sova ❤️❤️ efter jobbet idag så fick jag lite tid innan älsklingen skulle hämtas och efter att jag fixat alla uppgifter och rättat allt som skulle rättas för att åka iväg och slänga skräp men också fixa Bort lite pantburkar 🙂 så skönt 🙂

Det var så sjukt fint väder så det var fantastiskt att vara ute 🙂 och när jag kom hem så hade mamma och pappa Magnus gjort carbonara till oss utifrån per Mobergs Recept ❤️❤️❤️ sååå sjukt gött 🙂 efter detta blev det en promenad och så blev det att ta sig ut i friska luften 🙂 våren känns så nära ❤️❤️

Hemma sen blev det fruktsallad och efter det blev det spel 🙂

”Vem sa så?” Hette spelet och det var sjukt roligt 🙂 ganska svåra frågor men kändes som att man lärde sig en hel del 🙂 mamma vann och jag och Linnea som i slutet gissade helt fel och började fnissa som små barn fick knappt fram ett ljud 😂😂😂 vår starka sida är inte att beta vem som sa och vem folk var! Hahaha 😂😂 vem vet vi kanske får en talang för det 😉

Men nu så efter en liten tv stund i soffa med virkning så känns allt bättre 🙂 och jag känner mig mör i kroppen… dels för att jag ramlade på höften igår 😂😂 men också för att Linnea råkade slänga min telefon på min kind igår typ 😂😂😂 Hahaha så ont och helt ömt idag 😂😂

Men nu efter en dusch och letande efter Linnéas glasögon så kan jag äntligen få ligga och skeda med Alva och bakom ryggen känna älsklingens andetag 😍😍 vad kan vara bättre ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s