Godmorgon :)

Igår kväll efter maten var vi helt slut både jag och Alma 😂😂 men vi färgade mitt hår iaf 🙂 det röda gick inte riktigt bort men det ska vara brunare nu iaf 🙂 jag är super nöjd 🙂

Dåligt kort men jag är nöjd 🙂 ska lägga i en hårinpackning till här idag för håret blev lite skadat av färgen dock :/ men annars är det helt okey 🙂

Idag är tanken att jag dels ska sy lite grejer men också se lite vad det är man ska skriva om och virka lite :)! Så lite av varje här idag 🙂 kommer bli super kul 🙂 ska strax upp här och ta ut hundarna på en promenad i skogen innan jag sätter fart men dagens alla viljor och försök till att vara en sömmerska 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s