Måndag :)

Tillbaka efter lov och eleverna som socker pumpat sig nu i 10 dagar var fulla av energi på morgonen men när sista lektionen kom så var det socker krasch och en lite dålig stämning men vi försökte så gott vi kunde 🙂

I morgon är det betygssnack så det känns ju bra 🙂 är säker på de södra flesta och kommer nog få en del att komplettera här i morgon också :)! För jag är inte nöjd med En del resultat! Suck alltså! ❤️😂

Idag så har det varit jobb 🙂 som har gått hyfsat sedan kom jag hem och tog hundarna bytte om innan det var dags att åka till en visning! Vi kollade idag på ett hus som kändes helt okey men som inte riktigt var för oss 🙂 men jag tror att när vi hittar vårt hus så kommer det att kännas 🙂 och oavsett hur kär jag var i köket så kan man inte ta bort att det kändes lite halvdåligt renoverat och att det var lite vagt om vem som utfört badrummen! Så detta kommer vi att tacka nej till men vi har mer klart för oss vad vi skulle vilja ha 🙂 så vi får ha is i magen fokusera på att jag ska må bättre och sedan kommer huset när det kommer :)!

Hoppas ni alla haft en bra dag 🙂 vart helt galet idag så har inte tagit en ända bild! Helt galet! Men sov gott :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s