God kväll :)

Har städat på jobbet idag 🙂 i min sherwood skog dvs mina spill-tygs-lådor… så skönt att få det gjort 🙂 tog en större del av dagen och jag gick ut med den fyllda påsen innan sopbilen kom idag så kände mig sjukt nöjd 🙂 sedan kom jag hem fixade lite mat har suttit i telefon större delen av kvällen med alla söta 🙂 och Alva och yra levde rövare som vanligt! Och ja dem lyckades!!! På denna leksak stod det att det inte skulle gå att göra sönder… det är som att man ber Alva om att försöka med det! Så ja…. säger inget mer…

Dagen avslutades med en snabb dusch efter en promenad med podcast och hundarna 🙂 hundarna fick även duschat av sig dem med för dem var sååå skitiga och fick även klippt sina klor 🙂

Så nu måste jag säga att veckan är igång på riktigt 🙂 känns sjukt skönt att man även fixat maten tills i morgon av resterna från idag 🙂 så ja i morgon blir det fokus på att gå promenader och att försöka att städa badrum och damma av vardagsrummet 🙂 så roligt 🙂 vi försöker få till en rutin här genom att städa lite varje dag det går sådär 🙂 men hoppas på att det snart ska bli en del av vår rutin 🙂 man får ju föröka 🙂 vi skjuter det gärna till helgen annars och då är man ju ändå mer Opepp på det 🙂

Men nu blir det att sova 🙂 är så sjukt trött :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s