På jobbet :)

Hundarna och jag har tagit super mysiga promenader 🙂 och ätit frukost 🙂 så skön måndag 🙂 sedan har jag nästan städat ur en hel del av mitt klassrum så skönt 🙂 helt underbart 🙂

Sedan har jag haft åk 6 och vi har gått igenom hur man gör vadd och stoppning 🙂 och sedan fixade vi t-shirts! 🙂 där efter var det åk 9 🙂 då har jag städat och fixat en hel del i salen 🙂 men nu är det svenska med åk 7 🙂

Sedan blir det ännu en åk 9 🙂 innan det är möte inne i stan 🙂 sen blir det Chill hemma efter mötet 🙂 då är det matlagning och städning som gäller 😉 ska vila också 🙂 och lyssna podd 🙂

Ja podd 🙂 älskar det 🙂 och jag är snart klar med att lyssna igenom Isabelle och Rebeccas podcast 🙂 sjukt intressant och roligt 🙂 sedan har jag också lyssnat igenom senaste avsnittet av Pernilla och Sofias podcast så sjukt intressant idag skrattar alltid så mycket när jag lyssnar på dessa 😉 i morgon kommer även ett nytt avsnitt av Bianca och Alices podcast 🙂 hela veckan är fylls av podcast ❤️❤️ love! Så skönt att gå och städa till och fixa disk och så 🙂 gör mitt liv lite enklare 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s