Uppdatering!

Bilder från veckan 🙂 våren är kommen och ja energinivån är hög här på dagarna men när jag ska försöka blogga så är telefonens energi slut och även min! Och jag och Fredrik har haft filmkvällar med sagan om ringen, röjjar Ralph mm :)! Så det är så skönt att lägga undan telefonen och bara mysa med hundar och älsklingen ❤️ det är massa på jobbet så det är även nödvändigt att jag får den tiden för att återfinna energin igen! Så veckan har vi försökt promenera men också att vila och försöka ha en fantastisk dag 🙂 så det är super mysigt 🙂 jag har också haft en vecka med onda leder och muskler… det är hemskt och jag är så trött och vill mest sova… hoppas att jag snart får tid till att det vänder :/

Men idag ska vi ha en bra dag 🙂 och nu ska jag vara med eleverna på idrott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s