Lördagen

Ja jag har sovit större delen av dagen! Jag är så sjukt trött och så fort jag så mycket som slappnar av så slår tröttheten till mig som ja jag vet inte! Sjukt irriterande och jobbigt… men vi åt en super frukost sen sov jag några timmar och ska nu ner till tvätten som jag än en gång skjutit lite på 😂 ta ut hundarna 🙂 och kanske försöka fixa till det på balkongen 🙂

Jag har virkat lite idag och är snart klar med mina små kakor som ser ut som droppar och ska sedan fixa någon typ av rosa kaka men vet inte riktigt vad det ska bli för kaka ännu 🙂 men det får vi se så blir det lite disk och hemma jobb här idag :)! Kanske en film 🙂 så måste vi även till katterna idag också 🙂 så det är väl dags att sätta fart då 🙂 tvätt! Och kissa hundar 🙂 upp med möblerna till balkongen och den dåliga dammsugaren så vi kan damsuga upp alla frön på balkongen 🙂 insåg nu varför man inte har fågelbord på balkongen! Så ska försöka sätta dem på något annat ställe 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s