Tröttheten har tagit över!

Asså jag förstår inte vad det är! Jag kom hem igår och var hur pigg som helst och så fixade vi mat och grejade här hemma! Men ja när vi ätit och jag slappnat av och satt mig ner då kom det! Den idiotiska tröttheten bara tog över! Vi satte oss för att kolla lets dance! Och jag klarade inte att vara vaken så däckade typ först i soffan och sen tog jag mig till sängen! Men ja jag glömde ju helt att jag hade tvättid så får försöka med det idag igen!

Hahahaha vet inte riktigt vart jag vill komma med detta 🙂 Hahahaha 😂 men det är kaos i min kropp och jag har det just nu så jobbigt med kroppen och allt !!

Idag är det en vilodag här för mig, Alma och hundarna! Mys lördag 🙂 ska försöka virka lite och städa! Kanske försöka fixa lite på balkongen! 🙂 så ja vi har planer för idag 🙂 men vi får väl se vad vi kommer kunna lösa här idag 🙂 och vad man orkar 🙂 första prio är att ta hundarna och vila själv idag 🙂

Hoppas ni har en bra dag :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s