Godmorgon!

Jag sitter på jobbet och har fixat lite grejer här till eleverna 🙂 jag är så trött dock :/ men har varit igång hela morgonen 🙂 kl 4 var jag uppe så kollade jag på Jocke och Jonna! Sedan åt jag fruktsallad 🙂 gav frukost till hundarna 🙂 fixade också 7 minuters workout! och så tog vi en promenad på 40 min jag hundarna och Rebecca och Vanessas podd 🙂 underbart ❤️❤️

Men nu är det början på veckan 🙂 utanför min sal står nu åk 6 🙂 och sedan kommer åk 9 🙂 full fart här hela dagen 🙂 i Em är det pedagogisk eftermiddag 🙂 så då blir det väl att försöka göra lite jobb här i salen men också hur man ska skriva betyg mm 🙂 vi får väl se vad som bjuds 🙂

Hopps ni alla får en toppen dag 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s