Pensionärsvarning!

Hahahaha asså jag och älsklingen mådde inte speciellt bra igår jag fick super förkylning på kvällen och han kände sig febrig och ont i halsen! Så efter maten och hundarna fått vart ute en stund så lade vi oss för natten typ kl 18,30 😂😂 så sjukt skönt och så välbehövligt! För jag lyckades nästan jobba ikapp allt som jag behövde göra på skolan igår 😍😍 har lite kvar men det löser jag nu på morgonen och under dagen 🙂 sååå sjukt skönt :)! Men igår blev det tyvärr inte så mycket promenader som jag kanske hade velat men kroppen måste gå före och jag hade antagligen pressat mig för hårt under dagen så den sa ifrån genom att bli förkyld 🙄 hoppas inte jag får en till förkylning där jag tappar rösten! Suck!!

Men idag har jag planer för mig 🙂 så det kommer att bli fantastiskt 😍 jag ska kolla igenom alla uppgifter och försöka få ordning på mina papper där det står dokumentation mm 😉 jag har totalt kladdat sönder dem 🤦🏻‍♀️ inte bra så idag får jag försöka dra ut nya och sedan kolla över och jämföra och skriva upp det som behövs :)! Känner mig super taggad för dagen 🙂

Så för att komma ikapp nu;

Skriva ut nya listor där det står uppgifter samt betyg

Fixa en tröja som en elev behövde hjälp med!

Betygsätta elevensval!

Sedan har jag lite projekt som jag ska försöka få klart här i veckan också 🙂

Det är lite QR koder mm 🙂 så jag har en grym planering och känner mig sjukt duktigt som kollade över alla provresultaten och fick allt i min att göra låda gjort 🙂 super nöjd 🙂

Men nu ska dagen. Börja 🙂 dags att ta ur hundarna så dem får kissa och sedan sätta igång med att plocka ur diskmaskinen 😍🐶😍 ska nog fixa till soffan också :)! Så är jag ganska nöjd 🙂

Hoppas ni har en trevlig morgon och dag 🙂 puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s