Godkväll!

Dagen har varit ganska skön trotts att älsklingen smet iväg till huvudstaden och ska gå på konsert han :)!

Dagen har bestått av mycket grejer med både jobb, hundar och handla inför helgen och månaden ;)! Sol hundgodis men också typ hushållspapper mm 😂😂 så galet kul det är att vara vuxen! 😂😂 hjälpt till med två tryck här också under dagen 🙂 så också det känns super skönt :)! Hundarna och jag är rastade och ska nu äntligen få sova och lägga ännu en vecka bakom oss ❤️

Hopps ni alla haft en bra kväll och dag ❤️ så ska jag försöka få lite sömn här för i morgon behöver jag att börja läsa tusen gånger starkare, fixa ännu med lite jobb men också virka lite 🙂 har precis börjat på 2 enhörningar 🙂 blev klar med sälarna och gjorde en korg av garnet som blev över 🙂 får ta kort på den i morgon :)!

Sov gott❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s