Känner mig lite lost!

Jag har försökt att blogga och skriva av mig men senaste veckan har jag varit dels trött och haft väldigt ont i leder och kropp… så jag har helt enkelt fått igen ta lite tid för min kropp att vila! Än en gång är det hosta och förkylning som gäller! Hatar det! Önskar att man kunde ha en dammsugare som sög upp allt slem i lungorna! Har svårt att sova djupt för vaknar av att jag är täppt eller att jag hostar… så långa nätter och dagar och jag däckat hemskt gärna en stund varje dag!

Just nu ligger jag och Alva i soffan 🙂 jag är helt påklädd för att ta ur mina underbara små… men jag tappade helt inspirationen till att få ut när jag hörde smattret mot fönstret sv dessa stora regns droppar! Suck!

Ska försöka få igång min kropp här igen! Hörs senare under dagen 🙂 ha en bra dag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s