Godmorgon :)

Vi har precis kommit hem från en långpromenad i solen 😍😍 så skönt ❤️ men kroppen är trött och benen känns möra… men lite skönt ändå 🙂 snart ska jag kunna gå med mina fottyngder och arm tyngder men får vänta lite till 🙂 vågar inte ta det för hårt! Vill inte att kroppen ger upp igen! Och så vill jag att min förkylning ska helt gå över innan jag pressar mig med 🙂

Idag så ska jag fixa lite med virkning och så fixa med lite jobb 🙂 och självklart mysa med mina två små älsklingar ❤️ så får vi se vad mer jag och Jossan hittar på här idag ❤️ har lite projekt här också som ska försöka göras! Som vanligt finns stora drömmar men inte alltid tid eller energi! 🙂

Hoppas ni får en fantastisk lördag❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s