Godnatt ❤️

Idag har jag shoppat lite gardiner som jag ska försöka få upp här under morgon dagen:) kanske att jag gick lite för all in men…. ja vi ser väl 😂😂 ljusa gardiner till sommaren var dock svårare!!😂 det blev ännu ett par grå med svarta och silvriga detaljer 😂😂 ska ta kort i morgon 😂 men det var ett super bra pris så jag kunde inte låta det vara 😂

Jag har också än en gång fattat hur man gör mormorsrutor 😂 för det hade jag väl förträngt alternativt stressat bort 😂 så ja det har vi gjort 🙂 till kvällsmat idag blev det super goda Nuggets som jag gjorde själv och potatis och morötter i ugn och bacon lindad sparris 😍😍 sååå sjukt gött 😍 och till detta en vitlök och basilika sås 😍 underbart 🙂

Hundarna tröttnade dock på oss men det gör inte så mycket 🙂 vi fick en del gjort ändå här 🙂 har gjort 18 mormorsrutor idag 🙂 vart och shoppat både böcker och lite saker till hundarna och hemmet :)! Så känner mig super nöjd 🙂 mest över min stora godispåse som antagligen inte kommer att bli uppäten på säkert en månad 😂😂 underbara lördag! Skönt med en helg att taigen sig ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s