Godmorgon ❤️

Ja morgonen började med lite mys med hundarna ❤️ dem kändes fortfarande väldigt trötta efter dagen igår 🙂 älsklingen som råkade somna tidigt igår hade svårt att sova här i natt men det hade inte jag 😂 jag däckade efter en stunds läsning ❤️ älskar den boken 😍 känns så skönt att komma igång med att läsa igen ❤️

Efter morgonens mys så var det dags för promenad 🙂 så skönt i det fina vädret 😍 men var redan för varmt så blev en lite mindre runda än vad vi brukar ❤️

Hemma så ordnade jag allt inför läkarbesöket som jag skulle till och fixade lite med det jobb grejer jag hade med till förra helgen men som inte ens fått en tanke denna veckan!

Men nu sitter jag på den nya vårdcentralen hoppas att denna läkare lyssnar! Men ja vi får väl se! Jag är så trött på att alltid känna mig oförstådd :/ känns ofta som att dem inte tror på mig! Så ledsamt ! Men jag har höga förhoppningar på detta!

Dags dosen av medicin är med! Har listor och anteckningar och massa med frågor! Hoppas att denne lyssnar!

Men nu ska jag försöka fokusera på mötet så hörs vi sedan ❤️ puss och kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s