Godmorgon ❤️

Ja då är det söndag 🙂 jag borde gå upp från sängen och förbereda mig lite inför jobbet i morgon men det är så sjukt mycket skönare att bara ta det lugnt med frukost på sängen 🙂 med våra nya brickbord och sedan slappa framför tvn en stund och Beck! Men snart är det väl dags för oss att ta tag i dagen men inte riktigt ännu ❤️

Jag tänker att det kanske blir lite läsning innan jag på riktigt tar tag i dagen här 🙂 idag ska jag läsa mig in på Gucci krigen 🙂 känns som en spännande bok 🙂 kanske även tar mig ut på balkongen och sätter mig där och läser en sväng ❤️ älsklingen har hand om matlagningen idag 🙂 han ska göra någon gryta på högrev 🙂 så sjukt gott ❤️ så idag har vi söndagsmys hela dagen 😍😍

Så skönt att fått denna långhelgen till att bara ta sig samman och försöka komma tillbaka ❤️ jag känner mig ganska trött och låg fortfarande men hoppas att det ska lätta tills imorgon ❤️ i morgon har jag också tandläkartid 🙂

Hoppas ni får en trevlig dag ❤️❤️

2 tankar om “Godmorgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s