Mitt i natten ❤️

Ja vad har dagen haft att bjuda på? Mys med hundarna hos svärfar så mys med mycket skratt❤️ god mat ❤️ gott sällskap och så klart eurovision ❤️💕🌼🌻

Under dagen har Alva också kikat katt 🙂 jag har virkat och virkat och virkat 🙂 🙂 är snart klar med det gröna tråden men har lite vitt kvar också att göra kanske kan göra detta under morgondagen eller veckan 🙂

Jag har även läst klart ”en kvinnas hjärta” av Agnetha Sjödin! Och detta skulle jag säga är en fristående fortsättning eller i samma anda som boken ”en kvinnas resa” för man behöver läsa den för att få en viss förförståelse till denna 🙂 boken älskade jag ❤️ super bra och jag kände igen mig sjukt mycket och det var skönt! Men kände att den gav sjukt mycket styrka och tankar som alla andra av Agnethas böcker ❤️ har en del att landa i innan jag kommer ge mig på nästa bok tror jag 🙂

Nästa bok som jag tänkt är denna:

Jag har ingen aning om denna boken men eftersom jag är en lite nörd på modehusen och gärna drömmer om att designa kläder 😍 men jag kommer läsa denna skildring av Gucci familjen 🙂 hoppas på att få en inblick och att den är bra skriven så jag får tillbaka min känsla för böcker igen 🙂 så skönt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s