Godkväll :)

Dagen i skolan har varit full med lektioner och jobb med kommande betygsättning 🙂 så skönt 🙂 sedan blev det att åka hem och fixa mat och hundarna och sedan har jag legat och läst bok och försökt att vila upp mig inför imorgon som minst blir lika hektiskt 🙂

Hundarna och jag var på promenad i skogen här precis 🙂 och vi alla tre är nu super nöjda med dagen 🙂 i morgon blir det ännu mer kvalitetstid med hundarna 🙂 kanske också att jag lyckas att fixa klart lite mer av delarna till mina virkad enhörningar! Öron, horn, huvuden och halsar är gjorda och ett ben av de 8a som ska tillverkas då jag gör 2 stycken parallellt 🙂 men i morgon så ska jag försöka jobba ikapp ännu mer och försöka få lite ordning här hemma ❤️

Men nu blir det att dricka lite vatten och sedan försöka sig på att sova ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s