Godmorgon…

Jag har haft så sjukt jobbiga dagar då jag sovit väldigt dåligt och kroppen börjar ta lite skada utav detta! Så jag mår inte alls så bra nu! Men jag försöker så gott jag kan under dagarna på jobbet 🙂 men det har blivit en del jobb som jag måste ta tag i nu så hoppas att jag får energi till att göra det ikväll 🙂

Jag känner att jag inte riktigt har fokus längre på jobbet när jag väl är här! Jag stressar så över att jag ligger efter med både jobb och hemma! Men nu är allt organiserat för att jag ska kunna jobba igenom detta ikväll 😉 och hemma är det också snart i ordning då jag har tvättid imorgon 🙂

Men nu ska jag försöka fokusera lite på jobbet 🙂 för nu är det snart dags att ha lite elever 🙂 men först lite fika rast 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s