Dagen går framåt :)

Så nöjd över morgonen har fixat en hel del här hemma och försökt att hitta appar som ska fungera till att göra en bullet journal digital men inser att jag skulle behöva ha en penna för detta 🙂 en skrivpenna för ipaden 🙂 så det är nästa projekt att försöka lösa men sitter just nu och mest leker i appen för att se hur den funkar 🙂 kommer göra designen antagligen analog först för att sedan kunna ha den digitalt :)! Eller om den blir helt analog 🙂 vi får se 🙂 men nu behöver hundarna ut igen 🙂 och jag behöver ta mig ikast med jobb och mormorsrutor 😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s