Godkväll :)

Ja av mina 3 saker jag bestämt mig för att hinna med så har jag inte hunnit med något! Hittade laddaren till datorn typ nyss så ska ta detta till frukost i morgon och få till betygen 🙂 jag började på filten men den är så ojämn att jag gav upp efter halva! Eller rätter sagt jag blev hungrig och sedan fick jag lite besök och blev lite barnvakt 🙂 så Den ska med till jobbet i morgon och försöka att bli klar 🙂 och så hann jag inte riktigt med enhörningen heller för halva dagen har gått åt till att jag haft ont :/ så jag hoppas att det blir bättre i morgon 🙂 eller jag vet att det blir bättre i morgon 🙂 så sjukt taggad 🙂

Men det som skett idag är lite mys med grann barnen ihop med pannkakor och lite spel 🙂 super mysigt och lek med hundarna 🙂 jag har planterat om tomatplantor fixat övriga blommor med vatten och fyllt på jord mm och städat lite då jag kommer få besök i morgon av Jennie och hon kommer att sova här 🙂 så det blev lite omkastning i planeringen och eftersom att jag var typ helt död efter lunchen kl 11 så sov jag även en stund då!

Men reflektion över dagen:

Jag är nöjd över min insats och vet att det var kroppsliga och annan problematik med att få en sovgäst i morgon och blev lite barnvakt som gjorde att jag inte hann klart med det som mitt mål var men jag tänker att det är inte hela världen så det får bli såhär 🙂 jag har fixat iordning en hel del annat 🙂 så jag får vara nöjd och jag tog en shopping runda och handlade både mat och grejer till planteringen :)! Så vad mer kan jag egentligen säga 🙂 jag är nöjd jag kunde kanske pressat klart lite grejjer men kände inte för att det var nödvändigt 🙂 jag har tid 🙂 det är ingen fara 🙂

Men nu ska jag, yra och Alva sova 🙂 puss puss och godnatt alla fina ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s