Panik över att inte få saker gjort!

Jag har då vart ute med hundarna på en långpromenad 🙂 så sjukt underbart 😍😍

Jag har fixat disken ätit en tidig lunch ihop med hundarna 🙂 men nu skulle jag behöva fixa klart min filt men jag kommer mig liksom inte för att göra det :/ ska se om jag kan vila en stund först innan jag tar tag i det för nu när jag ätit så är jag så sjukt seg i kroppen :/ och hundarna vill vara i sovrummet då det är svalast här ❤️❤️

Har lekt med appen colorfy och gjorde denna 🙂

Yra ligger och saknar sin pappis och tycker inte om hans resa till Stockholm 😂😂 hon är helt förstörd tur att han kommer hem i morgon 😂😂

Så är äntligen blommorna här! Attans att man ska vara inne och vila när det är så fantastiskt väder men klockan är inte så mycket än så hoppas på att jag kommer må bättre sedan 🙂 betygen kommer ju inte ta så lång tid men måste ju försöka få ordning på enhörningar och filt också 🙂 men tror att jag hat en idé 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s