Godmorgon ❤️☀️❤️

Idag så är det ännu en ny dag och jag känner mig sjukt inspirerad 😍😍 hade super fin kväll igår med älsklingen med mys middag ute på balkongen 😍😍

Grillad kyckling 😍😍 och sallad 😍 väldigt ro fyllt att sitta ute på balkongen 😍 älskar vår balkong ❤️ där efter tog vi oss med hundarna och en massa leksaker till svärfar lekte där med både hundarna och Alva och katterna fick hälsat på varandra 😍😍❤️❤️ så mys ❤️❤️❤️ yra var mer intresserad av sin frisbee än av katterna 😂😍 och Elvis han var mer intresserad av yra ❤️ och Chatarina hade gjort världens bästa marmelad som jag satt och åt med sked 😍😍😍 sjukt gött med rabarber så sjukt sugen på paj.

Vaknade vid 4a tog ut hundarna och fixade lite med disken och kollade på youtube 🙂 både Biancas vlogg, margauxs och så klart Jocke och Jonna 🙂 beställde även lite böcker här i förra veckan 🙂 jonnas bok, Charlotte Perellis bok och Theresa Lindgrens böcker 🙂 så spännande 🙂 men nu ska jag börja att läsa en ny bok men vet ännu inte riktigt vilken 🙂

Till frukost idag blev det lite aprikoskräm för min stackars förstörda mage! Dock kände jag att det blev för mycket socker med detta och min chokladhavre dryck 😂 så balanserade upp det med en knäckebröds macka med skinka och två morötter 😂 fråga mig inte men morötter det är mitt favorit snacks 😍 skulle kunna äta ihjäl mig 🙂 plus att det är både smak och liksom känslan att bita av den som är så skön! Precis som när man stoppar in en körsbärstomat i munnen stänger till munnen och liksom ”spränger” den i munnen sån tillfredställelse med både känsla och smak 😍

Kan tyckas konstigt men morötter är en av sakerna som jag verkligen kan äta utan att få ont i magen eller känna mig uppsvälld av! Jag håller ju på att försöka lägga om kosten så att det ska bli bättre för min mage för den reagerar väldigt dåligt på socker för tillfället! Så inte så bra med aprikoskrämen men men! Måste sockerbanta nu för att få ordning på magen igen och försöka äta mer råkost 🙂 älskar ju salllad och sånt också 🙂 för även för fet mat får mig att må dåligt! Inte liksom för att det är fett men magen gör ont av det och jag blir så slö av att försöka bryta ner det! Eller jag vet inte men ju fetare maten är som jag stoppar i mig desto svårare anfall får jag av sömnen! Liksom det tar för mycket energi att smälta maten så min kropp orkar inte hålla mig vaken under detta! Och eftersom jag tar olika typer av magmedicin bara för att den ska fungera så är tanken att kosten nu ska läggas om för att jag ska slipp även den 🙂

men nu ligger jag skavfötters med Alva och älsklingen i sängen äter upp min sista morot för denna morgonen och funderar på dagen 🙂 igår hann jag ikapp med alla inlämnade uppgifter så har egentligen bara lite omdömen kvar att skriva och så har jag min sista åk 6a här idag 🙂 så det blir perfekt 🙂 så efter denna dagen har jag endast några i morgon som i åk 9 ska lämna in och göra klart lite saker:) perfekt 🙂

❤️❤️Sötaste ❤️❤️

Morgonrutin:

Jag är idag tacksam över att jag fått sådan självinsikt att jag orkar ändra vanor och beteenden, att jag fått tillbaka energin, att jag har världens bästa sambos (både hundar och älsklingen) att jag känner att jag är en så mycket bättre person nu än den trasiga person som fanns för ca 2-3 år sedan! Jag är tacksam över att ha hittat hem ❤️ att jag fått tillbaka aptiten på livet, att jag nu ser framåt och tar mig dit ist för att flyta med och blicka bakåt! Att jag blir genuint lycklig av småsaker igen, att abstinensen av saknade substanser i form av äckliga mediciner börjat att avta. Att jag hittat kärleken både till mig själv och till älsklingen ❤️

Mina tre mål idag är att skriva

  1. omdömen.
  2. Rätta de sista uppgifterna från åk 6.
  3. Gå en skogspromenad

för min kropp är så trött och ledsen just nu! Svårt att gå och jobbigt att få till det just nu rent kroppsligt! Det är svårt att finna balansen just nu men jag tänker några veckor till med Att må bättre kommer bli perfekt 🙂 nu ska jag och Alva vila lite innan vår promenad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s