Godmorgon ❤️

Jag som då sov större delen av dagen igår hade det lite svårt att somna efter att älsklingen kom hem efter en kväll hos sin mamma och vänner ❤️ jag som då hade kaos i kroppen igår fick bli hemma! Jag orkade inte ens fixa mat eller ens äta! Så efter mycket om och men så löste jag jordgubbskräm och smörgås så gott ❤️

Detta sitter jag nu och äter till frukost också 🙂 känns faktiskt bra 🙂 jag hade inte så mycket socker i den och hade även lime i vattnet så det blev super bra ❤️

Men om vi ska prata lite om dagen igår! Jag vet inte vad det var men jag bara låg! Orkade inte ens ner på stan för att äta med älsklingen och dem som vart bestämt! Det fanns ingen energi! Det fanns inget förutom att sova! Jag orkade knappt med att svara på sms eller så! Jag låg mest i sängen och bara tänkte och tänkte! Försökte fundera ut vad det var som var fel!

Men idag är det en ny dag och jag ska inte fundera kring vad det är som hände med kroppen igår! Jag behöver idag tvätta och städa och fixa lite allmänt här hemma så det är väl dags att försöka sätta fart med det 🙂 tvättningen har jag skjutit framför mig nu sedan i fredags… eller ja typ hela veckan! Men nu måste det göras 🙂 men först innan tvättiden är vår blir det Chill med hundarna en stund :)! Kolla lite youtube och bara strukturera upp dagen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s