Godmorgon :)

Då är det måndag och jag har sovit sjukt dåligt för är halvt orolig för dagens läkarbesök och kurator samtal! Jag hatar att man alltid känner sig eller iaf jag! Jag känner mig så liten och har svårt att säga som det verkligen är! Och det leder till massa ångest som jag har svårt att hantera! Men nu är jag uppe iaf eller ja uppe och uppe jag är vaken och har i en timme försökt att ta mig upp men fastnade på Pinterest ist 😂 ganska klassiskt scenario i mitt liv 😂

Men idag är det tungt att gå upp! Jag har ju mått allt annat än bra i helgen och det känns som om jag har en cocktail av oro, ångest, press, trötthet, ömmande leder, arga höftar och rastlöshet i kroppen som legat och grott i mig! Jag har så mycket frågor men inga svar och jag vet hur pass tufft det kommer att bli för mig att försöka ta mig till läkaren och kuratorn för att öppna upp! Jag är så rädd att visa mig ”svag” eller iaf det som jag anser vara svaghet. Att dem lätt missbedömer mig att dem inte ser igenom fasaden! Och jag är super orolig för att jag kommer bryta ihop!! Jag vet inte varför jag är så rädd att visa känslor! Men så är det! Jag har ett enormt kontrollbehov och det är svårt att upprätthålla när man är panik ledsen som jag alltid blir! Så tuff dag idag! Och är lite halv orolig att jag ska få tillbaka någon medicin jag plockar bort då jag blivit sämre! Suck! Alla tankar bara far omkring och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna vara fokuserad på jobbet här idag! Jaja det är ett senare problem!

Nu är mitt första steg och problem att ta sig upp ur sängen och ta ut mina små vilddjur för att ge dem lite frukost och kunna starta dagen! Men eftersom jag inte vill att dagen ska starta på grund av mina två möten här idag så är det en ganska stark inre konflikt inom mig! Frågan är om jag ska försöka ta mig upp dela medicinen medans hundarna äter och dem vart ute för att sedan slänga mig i sängen igen och försöka strukturera lite tankar innan jag måste ut på långis med hundarna och innan jag börjar att jobba!

Suck vad jag är lätt att få ur balans! Men idag så ska vi tvätta och städa här hemma äntligen vi har skjutit detta framför oss ja jag vet inte riktigt hur länge! 😂😂 suck! Vi behöver få till en bättre rutin än att vänta tills det verkligen måste göras för att sedan puscha det framför sig ännu några dagar! Hahaha galet lata är vi! Eller bekväma kanske är rätt ord! Jag hoppas på bra möten men är orolig för vad som kommer att komma fram! Suck! Hatar detta med nya kurators kontakter! Även om det var nödvändigt då jag inte kände mig hörd! Vet inte varför jag är så rädd för har aldrig haft en dålig kurator… hjärnspökes måndag!

Men det finns 5 saker som jag är sjukt tacksam för idag:

  1. Min älskade sambo som verkligen försöker få mig lugn och på bättre humör även om det denna helgen med oro, ångest och hormonrubbningar är svårt!
  2. Älskade hundar som tröstat mig och varit vid min sida hela helgen då jag inte mått bra ❤️
  3. Nya möjligheter med ett tillfälligt boende 😉
  4. Att det inte är långt kvar tills jag kan släppa jobbet för denna termin!

Men nu får jag försöka skaka av mig oron! Gå och ta ett glas vatten för huvudvärken har redan börjat göra sig till känna! Idag är det spännings huvudvärk! Och bästa sättet att få den att släppa är att dricka vatten och ta sig ut på en promenad! Så det får bli planen denna morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s