Min dag blev inte som jag tänkt alls!

Ja vi vaknade som vanligt tidigt jag och hundarna och ja skulle ut men yra var slö och detta gav inte med sig och hon ville inte ha mat och var allmänt medtagen! Ringde Vetrinär som ville att vi skulle komma in men som tur var så började hon att må bättre på dagen! Men jag fick panik och har gett henne små portioner mat under hela dagen och försökt få i henne vatten så ja min dag spenderades hemma i sängen med sjuk vovve och virkning 🙂 fått ihop alla delar till mina 2 enhörningar nu så i morgon så kanske jag kan montera dem och jag ska fixa lite blommor till min virkade midsommarkrans 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s