Godmorgon :)

Ja jag vet inte vad som hände men vi försov oss här båda två! Så nu blir det att försöka att ta sig till jobbet om det är så att vi får yras mage att funka hon är fortfarande lite medtagen och har ont i magen och vill inte riktigt gå på toaletten :/ hon är typ rädd för att bajsa… sjukt hemskt och hon försöker fjäska för att slippa gå på toa 😂❤️

Suck med dessa hundar! Dem håller på och mesa med både mat och toalett besök här nu 😂😂 Hahahaha och Alva hon sitter och stirrar på träden tills hon tror/hoppas/vill att det är något 😂 hon jagar ekorrar, fåglar och mygg/flugor! Hahahaha galen pannan! Men nu ska jag försöka ta mig ut med hundarna och se om yra behöver mer omvårdnad idag eller om det går bra ändå!

Yra har verkligen blivit helt medtagen av detta varma väder! Nu hoppas jag att det går bra när vi går ut 🙂 så kan jag efter promenaden planera dagen❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s