Uppdate!

Morgonen började med lite panik över att jag sovit mig igenom alarmen eller om det var så att jag helt enkelt glömt att ställa dem! Där efter så var det promenad med hundarna tillsammans med podd 🙂 så skönt väder lite kyligare än tidigare dagar!

Vid promenad nummer 3 så började äntligen yras mage att fungera och hon är fortfarande lite låg men vem är inte det efter ont i magen sjuk! Så vi har tagit det lugnt här och vilat större delen av dagen 🙂 förutom kortare promenader 🙂

Efter lunch nu som jag inte ens ätit så kom jag fram till att det hade varit skönt med en lite längre promenad så jag tog på mig skor och hörapparater och min sändare 🙂 drog igång Bianca och Alice poddcast om ätstörningar och det blev en långpromenad med mycket tankar på mitt förhållande till träning, kost såväl som min kropp och sättet att fördela måltider 🙂

Jag är också sjukt nöjd över att jag fått igång och börjat använda mitt aktivitets armband som mäter när jag går och fixar även här hemma 🙂 så skönt 🙂 men ikväll så har jag bestämt att vi ska äta någon ny maträtt! Jag var sjukt sugen på en lasagne som finns i en av mina kokböcker med squash ist för pasta plattor men jag gjorde en twist av det för vi hade lite potatis som behövde ätas upp så även dem skar jag ner i skivor och lade som plattor mellan lagren av riven ost och Köttfärs 😉 detta ska vara en lite nyttigare variant på lasange så man gör ingen bechamellsås utan man har bara riven ost 🙂 jag hade 16% gratängost 🙂

Nu får vi hoppas att det går att äta 🙂 så spännd 🙂 väntar på att älsklingen ska komma hem så jag kan stoppa in den i ugnen för den är helt klar den aka bara gratineras och så funderar jag på vad man kan Göra med de övriga 2 squasherna för något tills i morgon 🙂 älskar det 😍😍

Men nu blir det att vila min kropp är helt slut efter att ha varit så spännd igår och orolig över min älskade yra så nu blir det att vila ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s