Godkväll :)

Ja för andra dagen i rad så har jag klarat av alla mina mål med promenader och steg som ska gås 🙂 så sjukt nöjd 🙂 jag har nu tagit bort nästan alla mediciner under dagen 🙂 bara 2 olika mediciner för värken och sedan för magen och lite vitaminer 🙂 så jag har verkligen bantat ner medicineringen något sjukt mycket!

Men är nöjd över dagen 🙂 har kollat på mycket vad man kan göra nästa termin och sjukt taggad för att åka till jobbet i morgon och städa i salen och fortsätta med att planera kommande termin 🙂 och städa städa städa sååå skönt 😍😍😍

Men nu är det dags att sova 🙂 ska bara kolla klart på Dasha Girine vlogg som hon lade upp idag 🙂 puss puss 🙂 juste tog en långpromenad med bara Alva här nu ikväll 🙂 detta tyckte inte yra om som fick ta en kortare promenad mes Fredrik 😂 hon hade sprungit och letat efter oss 🙂 men Alva som aldrig gått så bra fick en riktig powerwalk 🙂 och jag med självklart så det är ju super bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s