Godmorgon :)

Fint kort på mina älsklingar igår 😍😍😍 mys på hög nivå 😍😍😍

Efter att jag lyckats vakna till med lite spel av både coin master och hay Day 😍😍 jag har verkligen fastnat i dem spelen 😂😂 skönt att ha lite hjärndöda aktiviteter ibland också som inte innefattar att man kollar youtube eller instagram eller Facebook 😉 har iof börjat läsa en hel del bloggar också vilket är väldigt roligt :)! Och jag försöker ta lite inspiration till bloggen här 🙂 ibland vet jag inte riktigt hur jag hinner med allt men 😉

Frukosten blev ihop med Jocke och Jonnas nya video om spökjakt i huset 🙂 och sedan kom älsklingen och skulle ha frukost också så jag fick pausa 🙂 jag har börjat vilja ha knäckebröd på morgonen och C-vitamin brus till detta 🙂 så gott 🙂 älsklingen fick morots bröd 🙂

Planen för idag är att bädda sängen, fixa lite i gästrummet, hämta tvätten och fixa den 🙂 sen måste jag lösa lite till jobbet och så också 🙂 men först av allt så måste jag ner och hämta tvätten 😉

Hoppas ni har en bra dag det ska jag försökaha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s