Lunch :)

Uppdate! Jag har varit ute med hundarna 🙂 så skön promenad 🙂 hoppas dock att det blir lite regn, det är så sjukt kvavt och torrt ute! Jag hoppas verkligen för alla växter och djurs skull att det regnar snart ❤️

Efter promenaden var det dags för lite jobb här hemma med städ mm 🙂 så nu är vår säng och gästrummets säng bäddade! Jag har städat gästrummet också 🙂 och fått ordning på tvätten jag tog upp här i morse 🙂 så nu är det lite slappis tid i sängen medans jag lyssnar på lite podd och ska sitta och researcha lite länkar till kommande termins uppgifter i slöjd och hemkunskap! 🙂

Jag har också försökt att kolla upp vart paketet till Fredrik är då dem fucckade upp det förra veckan och nu är det än en gång på väg hit 🙂 kommer bli så skönt 🙂 tror han kommer bli fantastisk glad ❤️

Men nu ska jag kolla Pinterest och olika lektions upplägg på hur man ska lägga upp nästa termin nu 🙂 kommer försöka få en bra plan! Så uppfriskande att försöka få ordning på allt 🙂 börjar också bli hungrig så behöver också äta lite 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s